Login offertetool Login IKP-tool
Appalti BV: Plesmanstraat 2, 3833 LA Leusden 085-489 88 00 info@appalti.nl

Stage: Junior Accountmanager

Stage: Junior Accountmanager

Op zoek naar een uitdagende stageplek waarin je naast je studie praktijkervaring kunt opdoen? Bij Appalti, het Salesbedrijf van Nederland, hebben we een geweldige kans voor jou! We zijn op zoek naar een gedreven en ambitieuze student die in september aan zijn stage begint en zich verder wil ontwikkelen in de rol van junior accountmanager.

Bij Appalti geloven we in de kracht van praktijkervaring en bieden we jou de mogelijkheid om tijdens je stageperiode waardevolle vaardigheden op te doen. Je krijgt de kans om te leren van ervaren professionals, deel te nemen aan gerichte trainingen en praktische coaching te ontvangen. Je zult je kennis direct kunnen toepassen in de praktijk en een belangrijke rol spelen in ons salesteam.

Na je stageperiode stopt het avontuur niet! Bij Appalti willen we jou graag behouden als onderdeel van ons team. We bieden je de mogelijkheid om (gedeeltelijk) bij ons in dienst te komen totdat je studie succesvol is afgerond. Gedurende deze periode zullen we je ondersteunen en begeleiden om je verder te ontwikkelen tot een medior accountmanager. Onze belofte is dat je tegen die tijd een waardevolle professional zult zijn, met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn in het vakgebied.

Bij Appalti geloven we in jouw potentieel en investeren we in je toekomst. We bieden je een dynamische en stimulerende omgeving waarin je kunt groeien en je talenten kunt ontplooien. Je krijgt de kans om je eigen klantenbestand op te bouwen, sterke relaties op te bouwen en successen te behalen. Je zult een integraal onderdeel worden van ons enthousiaste salesteam, waarin de eigenaren een prominente rol spelen.

Dus, als jij klaar bent om je studie aan te vullen met waardevolle praktijkervaring en jezelf te ontwikkelen tot een medior accountmanager, sluit je dan aan bij ons team bij Appalti! Solliciteer vandaag nog en geef je carrière een vliegende start. Samen zullen we werken aan jouw succes en toekomstige groei.

Let op: We zijn op zoek naar een gemotiveerde student die in september aan zijn stage begint. Wees er snel bij, want deze kans wil je niet missen!

Meer informatie via mdekruijf@appalti.nl