Login offertetool Login IKP-tool
Appalti BV: Plesmanstraat 2, 3833 LA Leusden 085-489 88 00 info@appalti.nl

Wie wij zijn

Ons DNA, onze mensen en onze historie

Het DNA van Appalti

Aan de basis van ons bedrijf liggen onze kernwaarden. Ze zitten in onze vezels en geven richting aan ons dagelijks doen en laten.

Dit zijn ze.

PASSIE & PLEZIER

Bij Appalti werken we met veel passie en plezier om uw vraagstukken op te lossen en u verder te helpen. Dat maakt ook dat we altijd bereid zijn een extra stap voor u te zetten.

WINNEN

Wij nemen geen genoegen met resultaten die aan de verwachtingen voldoen, we willen ze overtreffen. En zorgen dat ze meetbaar en transparant zijn. Pas dan zijn we tevreden.

ONDERNEMEND

Ondernemen is doen. Moeite doen. En het lef hebben om zaken nét anders aan te pakken om ze naar een hoger plan te tillen.

OPEN & TRANSPARANT

Transparantie staat voorop bij Appalti. We geven open en eerlijk advies, ook als dit niet het advies is dat de opdrachtgever wil horen. Even open en transparant zijn we over cijfers, zelfs als die een keer tegenvallen.

INNOVATIEF

We kiezen niet voor de geijkte paden, maar denken graag buiten de kaders. Omdat we weten dat dit vaak nieuwe inzichten oplevert die leiden tot betere resultaten.

AFSPRAAK IS AFSPRAAK

We doen wat we beloven. En meer. Maar zeker niet minder. We komen gemaakte afspraken na, en bouwen zo langetermijnrelaties op; onze stakeholders weten wat ze aan ons hebben.

De mensen achter Appalti

Voor de ontwikkeling van onze geweldige producten en dienstverlening hebben we geweldige mensen nodig bij Appalti. Hieronder kunt u ontdekken hoe het team van Appalti eruit ziet. Ook kunt u zien hoe het is om bij Appalti te werken, waar we werken en wie er achter het stuur van de bedrijfsstrategie zit.

Erik Simons

Consultant

Edwin Tak

Managing Director

Jette de Weerd

Profiler

Pim Bense

Bidmanager

Chantal Janmaat

Financieel medewerker

Lars Koelstra

Junior accountmanager

Wouter Homberg

Acquisiteur & Marketeer

Guillermo Liesdek

Acquisitie

Lars Demper

Marketeer

Isabelle van Gent

Marketeer

Annemieke Bartholomeus

Tekstschrijver

Eric Cramer

Consultant

Esther van de Belt

vormgever

Jeroen Beekhof

Technisch directeur

Joyce Emont

Marketingcoördinator

Marcel Uljee

Tekstschrijver

Michiel de Kruijf

Partner

Niels Hofs

Consultant

Robin Wanders

Partner

Sylvie Smeets

Tekstschrijver

Appalti in vogelvlucht

Sinds 2009 zetten we bij onze opdrachtgevers een duidelijke filosofie op salesgebied neer, een nieuwe orde, een effectieve en efficiënte manier van werken die voor hen maximale waarde creëert. Een korte terugblik.

2009:

Op 10 augustus richten Michiel en Robin Appalti op. We kiezen voor een mooie Italiaanse naam, het land waar we een voorliefde voor hebben! We werken vanuit huis tot het niet meer kan.

2010:

We betrekken ons eerste kantoor op de Fokkerstraat in Leusden en nemen onze eerste medewerkers aan.

2011:

Ons opdrachtgeversbestand breidt zich gestaag uit, met aansprekende namen. Onze opdrachtgevers winnen grote aanbestedingen. En we zien een gat in de markt: standaard offertes. We besluiten een eigen Offertetool te bouwen.

2013:

Na bijna 2 jaar hard werken lanceren we onze offertetool in het bijzijn van opdrachtgevers en familie. Ondertussen gaan we door met onze werkzaamheden voor steeds meer opdrachtgevers.

2014:

Ondanks de recessie realiseren we een omzetgroei van 300%. Team Appalti telt inmiddels 8 medewerkers. We investeren volop in nieuwe middelen, mensen, processen en in de verdere ontwikkeling van Appalti.

2015:

We introduceren als eerste organisatie Blended Learning voor onze opdrachtgevers. Een top 10 uitzendbureau levert de Proof of Concept. Ondertussen leggen we een tenderdatabase aan, zodat onze opdrachtgevers hun prospects excellent kunnen voorbewerken. Onze hitrate bij aanbestedingen neemt toe met maar liefst 20%! Uniek in onze aanpak is dat we resultaatgarantie aangaan met onze opdrachtgevers bij duurzame samenwerking. Dat doen we met zelfvertrouwen: onze resultaten overtreffen de jaardoelstellingen van onze opdrachtgevers.

2016:

Onze offertetool – waarvoor we doorlopend geweldige nieuwe functionaliteiten lanceren - heeft inmiddels 2.500 gebruikers. Dit jaar krijgt de applicatie bovendien een eerste livegang buiten Nederland. We werken exclusief voor een aantal opdrachtgevers op het gebied van opleiding, salesvraagstukken en aanbestedingen. Onze groei zet door en Appalti slaat intern een flinke professionaliseringsslag.

2017:

Appalti heeft een stevige positie opgebouwd als breed commercieel expertisebureau voor alle salesvraagstukken. We breiden onze dienstenportefeuille uit met diensten specifiek gericht op salesondersteuning. Nog meer mijlpalen: we overschrijden de magische grens van 100 vaste opdrachtgevers en verhuizen naar een prachtig nieuw kantoor in Leusden.

2018:

We ontwikkelen een uitgebalanceerde methodiek (gebaseerd op tools, content en processen) met bijbehorende business casus waarmee we organisaties aantoonbaar helpen minimaal 20% meer salesfocus en resultaat te laten realiseren.

2019:

Dit jaar vieren we ons 10-jarig bestaan. De basis van ons bestaan zijn onze partners waarmee we langdurig en succesvol samenwerken. Houd ons in de gaten, want we gaan op verschillende momenten ons jubileum vieren!

2020:

Verrast door Corona, een spannende tijd. Uiteindelijk zijn er nog nooit zoveel aanbestedingen en tenders gepubliceerd. We werken inmiddels in 24 branches, met een mooie portefeuille aan verschillende opdrachten.