Login offertetool Login IKP-tool
Appalti BV: Plesmanstraat 2, 3833 LA Leusden 085-489 88 00 info@appalti.nl

Ontdek hoe volwassen jouw salesorganisatie is.

Doe de Sales Volwassenheidsscan en ontvang binnen 5 minuten een score en passend advies waarmee jij direct aan de slag kan.

Doe de Sales Volwassenheidsscan


Voor een geoliede en succesvolle salesmachine is het belangrijk om een perfecte balans te vinden tussen (de inzet van) mensen, content, tooling, processen en data.

Als een van de pijlers een onvoldoende scoort, dan heeft dit effect op het totale sales resultaat en de vooraf beoogde doelstellingen.

Vergelijk het met een voetbalteam; je team kan 2 wereldspitsen hebben, maar als de keeper alle ballen doorlaat, dan ga je nooit winnen.

Maar je kan niet beginnen met verbeteren als je niet weet waar jouw salesorganisatie nu staat en wat er te verbeteren valt.

HOE GAAT HET IN Z'N WERK?

 

✓ Klik op de knop hierboven of onderaan de pagina om direct met de Sales Volwassenheidsscan te starten.

✓ Zodra je de scan hebt afgerond, ontvang je binnen een paar minuten direct de uitslag in je inbox met een passend advies.

✓ Op basis van je score leggen we je tevens uit hoe jij in 3 stappen een geoliede salesmachine neerzet.

✓ Dit hele proces kost je niet meer dan 5 minuten van je tijd!

WAT LEVERT DEZE SCAN ONDER ANDERE OP IN JOUW ORGANISATIE?


Een heldere aanpak, waarin je weet wat er van je salesteam wordt verwacht, met (meer) voorspelbare salesresultaten als gevolg


Hogere kwaliteitswaarderingen, waardoor de prijs voor prospect en klanten wat minder belangrijk wordt en je sneller de deal sluit


Een aantrekkelijke werkgever voor nieuwe medewerkers, die opzoek zijn naar een state-of-the-art salesorganisatie, waarin ze zich kunnen ontwikkelen.

Doe de Sales Volwassenheidsscan en doe het beter dan deze keiharde feiten

 

1. Bij 99% van alle organisatie ontbreken er onderdelen uit de totale sales methode.

2. 92,5% van alle salesorganisaties scoort lager dan 8 uit 10 op onze Sales Volwassenheidsscan.

3. 70% van de sales professionals waardeert een sales omgeving waar methodisch wordt gewerkt hoger dan degene zonder sales methode.

 

Doe de Sales Volwassenheidsscan