Login offertetool Login IKP-tool
Appalti BV: Plesmanstraat 2, 3833 LA Leusden 085-489 88 00 info@appalti.nl

Prinsjesdag Webinar

De derde dinsdag van september wordt - zoals bekend - in Nederland Prinsjesdag genoemd. De Koning spreekt dan de Troonrede uit met een terugblik op het afgelopen jaar en een doorkijk naar 2023. Net als in 2021 organiseert Appalti dit jaar weer het webinar voor Sales Nederland wat je niet mag missen!

 

HET IS TIJD OM PLANNEN VOOR 2023 TE MAKEN: BRENG JE BEGROTING OP ORDE!

Heel Sales Nederland maakt plannen voor 2023: Welke plannen heb jij in jouw Prinsjesdagkoffer zitten? Tijdens ons Webinar op 20 september om 10:00 uur presenteren wij je de terugblik en vooruitblik van Sales Nederland. Welke trends zien we, welke sales trajecten zijn er op de markt geweest en wie is de grote winnaar in verschillende branches? Daarnaast komen sales professionals vanuit de markt hun eigen visie en vooruitblik geven. Alles staat onder leiding van een debatleider en er is tijdens het webinar de mogelijkheid om je vragen te stellen.

 

ONTVANG EEN GRATIS GEPERSONALISEERDE PRINSJESDAG DATA KOFFER

Tot slot zorgen wij dat voor iedere deelnemer van het Webinar je Prinsjesdag koffer gevuld is met concrete top sales trajecten voor 2023 (op basis van jouw ideale klantprofiel) en je inzicht krijgt in feiten en data van jouw eigen branche.

Hiermee ben jij in staat om jouw eigen begroting/miljoenennota op orde te brengen en beschik je over de tools die jij en je team nodig hebben om jezelf voor te bereiden op een winnend 2023.

 

Aanmelden voor webinar