Login offertetool Login IKP-tool
Appalti BV: Plesmanstraat 2, 3833 LA Leusden 085-489 88 00 info@appalti.nl

Bergler en Appalti intensiveren samenwerking

Bergler en Appalti intensiveren samenwerking

Bergler, de Liefhebbers van IT, en Appalti hebben vandaag een strategisch sales- en marketing partnership getekend. De samenwerking van Bergler en Appalti bestaat al ruim 9 jaar. Vandaag bekrachtigen de partijen met de ondertekening hun dieper gaande samenwerking om samen de grote groeidoelstelling van Bergler om te zetten in realiteit. 

Hieronder leggen Erik Wiechers (Bergler) en Robin Wanders (Appalti) uit waarom dit partnerschip een logische vervolgstap is.

Erik Wiechers, CEO van Bergler
“Om onze groei in klanten ook goed te laten landen en verdere groei te versnellen, gaan wij als Bergler Groep een samenwerking met Appalti aan voor de lange termijn. Wij werken al 9 jaar samen, met name op het gebied van aanbestedingen. Nu gaan we ook gebruik maken van de gepatenteerde Appalti-methode. De Appalti-methode gaat Bergler helpen nog beter te worden in de gehele marketing- en salescyclus zodat de kennis en de waarde die onze consultants brengen nog beter bekend en afgestemd wordt op de juiste potentiële opdrachtgevers.”

Robin Wanders, Partner van Appalti
“We kennen Bergler al jarenlang als een mooie organisatie, die stabiel groeit in het leveren van (tijdelijke) IT-professionals en software-oplossingen. Tot voor kort gaven wij vooral ondersteuning bij aanbestedingen. Met de komst van een nieuwe directie en hun ambitieuze plannen, hebben we gekeken hoe Appalti intensief kan bijdragen aan deze doelstellingen. Daar is deze lange termijn samenwerking een uitkomst van.

Concreet gaan wij samenwerken om nieuwe, passende opdrachtgevers voor Bergler te vinden. Aansluitend bouwen we een solide en overdraagbare marketing- en salesstraat en begeleiden wij hun salesmensen, zodat zij en de consultants het verhaal van Bergler, de Liefhebbers van IT, nog beter kunnen vertellen aan prospects, klanten, kandidaten en collega’s en hen zo te inspireren. Kortom, een hele mooie en intensieve opdracht, die goed bij ons past. Het is heel prettig dat ons beider DNA zo dicht bij elkaar ligt, waardoor we op voorhand goed weten wat we aan elkaar hebben.”

 Over Bergler
Bergler Software Solutions is al ruim 42 jaar de liefhebber van IT. We zijn nuchter, deskundig en geloven bovenal dat je alleen succesvol kunt zijn in ons vak als je uitdagingen samen aanpakt. We brengen dit in de praktijk door onze kennis en ervaring te delen en door gerichte ondersteuning van onze klanten met ons unieke Team-as-a-Service concept. Dit betekent bij ons geen extern team waarbij werk over de schutting gaat. Het is waardevolle combinatie van ondersteuning van onze lead developers en capaciteit van onze professionals in Nederland, Servië en Portugal. Software Solutions richt haar expertise op de Microsoft stack en is ook Microsoft Gold partner. Via onze Flex Solutions tak zijn wij naast expertise ook in staat snel te helpen met bredere IT-capaciteit vragen. 

Over Appalti
Appalti is het commercieel expertise bureau in de B2B. Met de perfecte aanvliegroute zorgen wij dat organisaties hun salesdoelstellingen halen. Vanuit onze visie (waarin wij processen, tools, content en mensen in lijn brengen) helpen wij rendement structureel te verhogen. Met onze bewezen Appalti-methode creëren wij onderscheidend vermogen en realiseren wij aantoonbare effecten op efficiëntie, omzet en marge.