Login offertetool Login IKP-tool
Appalti BV: Plesmanstraat 2, 3833 LA Leusden 085-489 88 00 info@appalti.nl

Ultrajectum Investments BV neemt belang in Sales Butler BV

Ultrajectum Investments BV neemt belang in Sales Butler BV


Rotterdam, 11 januari 2022
 Ultrajectum Investments BV, de moedermaatschappij van Appalti BV en Appalti Software BV, heeft een belang genomen in Sales Butler BV. 


Samen de volgende stap maken
Wat eind 2017 per toeval ontstond, is in 2018 een echt bedrijf geworden met Sales Butler. De onderneming heeft zich gespecialiseerd in (telefonische) acquisitie, marketing en binnendienst. In vervolgens 3 jaar tijd is de onderneming als een raket gegroeid naar een bedrijf met 12 medewerkers met behoorlijk wat ontwikkelingen in techniek én uitbreiding van diensten en kunde. Oprichter Dennis Nettenbreijer Ik merkte echter wel om écht de volgende stap te kunnen maken, we expertise en slagkracht konden gebruiken om verder te komen, waar ik persoonlijk ook behoefte aan had. Begin vorig jaar ontstonden de eerste gesprekken met Appalti (werkmaatschappij van Ultrajectum Investments) die ik al 8 jaar kende en waar ik prettig mee samenwerk”.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder
Robin Wanders van Ultrajectum Investments: “Aangezien wij ook met Appalti al ruim 12 jaar actief zijn in de saleswereld op het gebied van o.a. aanbestedingen, waarde proposities, klantprofielen, offerte tooling, account-based marketing en flexibele ondersteuning, is Sales Butler een perfecte aanvulling op ons bestaande portfolio. Dienstverlening - vanuit 2 losse entiteiten - met een gezamenlijk doel: het flexibele commerciële team zijn als verlengstuk voor een bedrijf. Middels onze bredere aanpak en bundeling van krachten kunnen we verder groeien én onze klanten nog beter bedienen met het bereiken van hun doelen”. 

Samenwerken aan de toekomst van sales Nederland
De dagelijkse leiding van Sales Butler blijft in handen van Dennis Nettenbreijer. Michiel de Kruijf van Ultrajectum Investments licht de keuze voor Sales Butler toe: “Wij hebben de afgelopen jaren in onze werkmaatschappijen een mooie groei doorgemaakt en onze organisatie is klaar voor de volgende fase. Met onze kennis en expertise van het ondernemerschap voegen wij direct waarde toe aan Sales Butler. Samen met de andere deelnemingen begeleiden wij klanten op het allerhoogste niveau richting hun salesdoelstellingen. Voor Sales Butler zien wij een uitgelezen kans om hét marketing en outbound sales center te worden in Nederland en onze gezamenlijke groei te versnellen. Onze ambitie om hét commerciële expertisecentrum van Nederland te worden sluit daar naadloos bij aan”.