Login offertetool Login IKP-tool
Appalti BV: Plesmanstraat 2, 3833 LA Leusden 085-489 88 00 info@appalti.nl

Vacature: bidwriter/ tekstschrijver (32- 40 uur)

Vacature: bidwriter/ tekstschrijver (32- 40 uur)

Appalti is hét commercieel expertise bureau in de B-to-B. Wij zijn een groeiende en gedreven sales organisatie die zich richt op integrale (verkoop) ondersteuning bij bedrijven. Activiteiten die daaronder vallen zijn o.a. offerte en aanbesteding optimalisatie, salestraining en fieldcoaching maar ook het insourcen van (een deel van) marketing en salesactiviteiten van onze klanten. Daarnaast hebben wij een Offertetool, waarin opdrachtgevers snel en gemakkelijk standaard offertes kunnen genereren. 

Wat zoeken we?
Wij zijn op zoek naar een ervaren bidwriter/ tekstschrijver voor 24 tot 40 uur per week en een enthousiaste persoonlijkheid die ons team komt versterken. Ben jij deze ervaren tekstschrijver en op zoek naar een nieuwe, inspirerende werkomgeving op een mooi kantoor in Leusden (flexibel en deels thuiswerken is uiteraard een optie)? Kom dan op de koffie!

In onze wereld maakt het tekstuele gedeelte van de offerte, presentatie en aanbesteding een groot verschil. Jij helpt ons team en onze opdrachtgevers om deze kant van hun resultaat te realiseren. Soms door volledig nieuwe content te creëren, soms door verder te bouwen op hetgeen dat er al is. Je schakelt continu met andere leden van de projectteams om tot het beste resultaat te komen.

Pas je bij de functie en onze organisatie?

 • Afgeronde HBO- opleiding, met voorkeur voor Communicatie of Journalistiek
 • In staat om gesprekspartners te interviewen en van scratch een verhaal te schrijven. 
 • Minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring
 • Kennis en ervaring binnen zakelijke dienstverlening en bij business to business bedrijven
 • Engels schrijven is een pre. 
 • Aanbestedingservaring is een pre.
 • Je hebt affiniteit met commercie, wilt ideeën tekstueel uitwerken en je bent op zoek naar een leuke werkplek
 • Je bent communicatief sterk en durft het contact aan
 • Je behoudt steeds een frisse kijk op de wereld 
 • Je werkt graag in teamverband, maar kan ook zelfstandig een project tot een goed einde brengen
 • Deadlines of stress krijgen je niet klein, je kunt probleemoplossend werken
 • Je hebt de “I can do that” en hands-on attitude

Wat mag je verwachten?
Bij Appalti draait alles om mensen. Wij bieden je een functie die je naar eigen inzicht mag invullen- met een hoge mate van flexibiliteit-, waarin wij met elkaar sturen op resultaat. Een ruimdenkende organisatie met een professioneel, uitdagende en toch informele werkomgeving. Met collega’s die je verder helpen in je persoonlijke ontwikkeling. Het uiteindelijke salaris (range tussen de € 3.000,- en € 4.000,- o.b.v. 40 uur) is afhankelijk van je ervaring en mate van ‘fit’ met de functie en onze organisatie. Daarnaast krijg je een laptop van de zaak. Een assessment/ schrijfopdracht maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.
 
Interesse?
We zien je reactie graag tegemoet! Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met onze collega Joyce Emont via jemont@appalti.nl.