Login offertetool Login IKP-tool
Appalti BV: Plesmanstraat 2, 3833 LA Leusden 085-489 88 00 info@appalti.nl

Appalti maakt methodiek Ideaal Klant Profiel en Gouden Jaar Salesproces nog toegankelijker

Appalti maakt methodiek Ideaal Klant Profiel en Gouden Jaar Salesproces nog toegankelijker

Appalti heeft haar portfolio uitgebreid met nieuwe tools voor de producten Ideaal Klant Profiel (IKP) en Gouden Jaar Salesproces (GJS). De methodiek om de juiste prospects te selecteren is hierdoor nog makkelijker te gebruiken voor salesorganisaties. Ook wordt de informatie beter geborgd, geanalyseerd en overgedragen. De toepassing van de methodiek draagt bij aan een stijging van de succesratio met 20 tot 30%. 

Volgens Michiel de Kruijf, partner bij Appalti ontstond er in toenemende mate behoefte om voor bovenstaande diensten een tool te maken zodat salesorganisaties de methodiek makkelijker kunnen gebruiken. “Al onze (potentiĆ«le) opdrachtgevers zijn actief in zeer competitieve B-to-B-markten. Met de bovenstaande diensten bieden wij hen een succesvolle werkwijze om heel gericht de juiste prospects en klanten te selecteren die echt passen en deze stapsgewijs proactief te ontwikkelen tot een duurzame relatie. Samen met Resale Partners hebben we een product neergezet dat daaraan voldoet en tevens goed past in ons portfolio.”

Verbindende rol
Uiteindelijk draagt dit ook bij aan de positie die Appalti graag wil innemen: kennispartner op het gebied van sales. Volgens Michiel richten veel organisaties en haar sales medewerkers zich op dezelfde prospects en klanten. “Informatie achterhalen, DMU in kaart brengen, relaties leggen etc. Het kost veel tijd, lang niet alle informatie komt boven en is breed bekeken. Wij willen daarom graag een verbindende rol spelen.”

Relevante informatie
Appalti brengt de komende 2 jaar ongeveer 2.500 organisaties breed in kaart en voegt deze toe in de tool. “Hoe mooi is het als een salesman dat zelf niet meer hoeft te doen en dat wij salesorganisaties op deze wijze kunnen verbinden met relevante informatie, contacten en zelfs opdrachten? Met deze tooling is dat nu mogelijk!”

Bent u benieuwd naar onze nieuwe tooling of wilt u er meer van weten? Neem dan contact op met Erik de Vries, profiler bij Appalti via edevries@appalti.nl of 085-489 88 00.