Login offertetool Login IKP-tool
Appalti BV: Plesmanstraat 2, 3833 LA Leusden 085-489 88 00 info@appalti.nl

Appalti start benchmarkonderzoek met The Blue Hour: Hoe blijf ik commercieel succesvol in goede én slechte economische tijden?

Appalti start benchmarkonderzoek met The Blue Hour: Hoe blijf ik commercieel succesvol in goede én slechte economische tijden?

Is uw salesorganisatie klaar voor goede en slechte economische tijden? Om dit te weten te komen start salesexpert Appalti in de tweede helft van februari samen met onderzoeksbureau The Blue Hour een benchmarkonderzoek naar de inrichting van commerciële organisaties. Wilt u weten of uw organisatie goed genoeg is voorbereid? Meld u dan aan voor het onderzoek en doe vrijblijvend mee! (Voor aanmeldinformatie, zie hieronder).

Hoewel de Nederlandse economie groeit, vlakt de groei naar verwachting verder af in 2020 en 2021. Met het benchmarkonderzoek onderzoekt Appalti of organisaties in staat zijn om na jaren van groei te anticiperen op moeilijkere tijden. “Bedrijven die in staat zijn hun salesorganisatie goed en flexibel in te richten, zorgen voor een maximaal bedrijfsresultaat. In goede én in slechte economische tijden”, aldus algemeen directeur van Appalti Edwin Tak.

Appalti is al ruim tien jaar expert op het gebied van sales. Naast het aanbieden van commercieel advies en dienstverlening, wil het bedrijf uitgroeien tot een kennisplatform voor het vergaren en delen van kennis. Het onderzoek wordt uitgevoerd door The Blue Hour, expert op het gebied van benchmarktonderzoek.

Benieuwd waar uw salesorganisatie anno 2020 aan moet voldoen? Lees meer in onze volgende blog later deze maand. Of volg ons op Linkedin.

Voor meer informatie en voor aanmelding voor het benchmarkonderzoek kunt u contact opnemen met Joyce Emont, jemont@appalti.nl.