Login offertetool Login IKP-tool
Appalti BV: Plesmanstraat 2, 3833 LA Leusden 085-489 88 00 info@appalti.nl

Appalti start 2020 met nieuwe stap in groei

Appalti start 2020 met nieuwe stap in groei

Appalti is het jaar begonnen door opnieuw te groeien. Het team van medewerkers is per januari uitgebreid met een vaste tekstschrijver. Gespecialiseerd tekstschrijver Rixt Albertsma versterkt het team van Appalti door zich volledig te richten op het schrijven van teksten. “Daarmee hebben we een stevige basis in huis voor de content van onze klanten”, aldus oprichter Robin Wanders.

Rixt heeft een achtergrond in de financieel economische journalistiek en werkte jarenlang voor (middel)grote- en corporate organisaties. Daar schreef ze diverse soorten content, waaronder artikelen, blogs, interviews, organisatieverhalen en speeches. Rixt is naast ervaren tekstschrijver ook gespecialiseerd in het schrijven van (bedrijfs)presentaties en het begeleiden van sprekers. 

Voor Appalti betekent het aannemen van een vaste schrijver een extra versterking van haar team. “Content vormt een belangrijk onderdeel voor onze klanten. Het is goed dat we die vaardigheid in huis hebben, zodat we ook een structurele relatie op kunnen bouwen met onze klanten op het gebied van content”, aldus Robin. En dat is nodig, want er is veel werk te doen. 

Rixt is enthousiast om het team van Appalti te versterken. “Het is een ondernemend en gedreven team van mensen die het beste willen voor hun klanten. Daar houd ik van. Ik kijk er naar uit om samen met de klanten mooie en succesvolle verhalen neer te zetten.”