Login offertetool Login IKP-tool
Appalti BV: Plesmanstraat 2, 3833 LA Leusden 085-489 88 00 info@appalti.nl

Appalti organiseert tweede Trendtour na enthousiaste reacties eerste tour

Appalti organiseert tweede Trendtour na enthousiaste reacties eerste tour

Processen, content, marketing automation, outsourcen van sales of onderdelen daarvan. De saleswereld is volop in beweging! Tijdens de tweede Appalti Trendtour op 27 januari geven diverse directeuren hun visie op sales.

Zo vertelt Henk Jan Geerlings, algemeen directeur Pro Industry over de impact die zijn salesafdeling heeft op de groeispurt van zijn organisatie. En legt Maurits Aalders, marketingdirecteur bij Ricoh uit hoe hij inspeelt op de toekomst door een integrale sales- en marketingoplossing bij Ricoh op te zetten. De trendtour start met een gezamenlijk ontbijt bij Ricoh en wordt afgesloten met een heerlijke lunch bij de Universiteit van Wageningen (WUR). Dino Lobbes, commercieel directeur van Cirfood, vertelt tijdens de lunch waarom hij heeft besloten een groot deel van zijn salesproces buiten de deur te leggen.

Na enthousiaste reacties op de eerste Trendtour, organiseert Appalti de tour nu voor de tweede keer.  Managing Director van Appalti, Edwin Tak, verzorgt de aftrap. Tak: ‘De Trendtour is een mooi evenement om op een bijzondere manier samen te werken met én voor onze klanten. Klanten delen in de Trendtour commerciële ervaringen, uitdagingen en oplossingen met elkaar. Het is fantastisch om hier als Appalti de verbindende schakel te kunnen zijn’.

Voor vrijdag 20 maart staat een nieuwe Appalti Trendtour gepland.
Ook een keer meedoen? Meld je dan aan via jemont@appalti.nl.