Login offertetool Login IKP-tool
Appalti BV: Plesmanstraat 2, 3833 LA Leusden 085-489 88 00 info@appalti.nl

Terugblik APMP 15 jaar!

Terugblik APMP 15 jaar!

Op 10 en 11 april 2019 organiseerde APMP Dutch chapter een lustrumcongres ter ere van het 15-jarig bestaan van APMP Dutch chapter met als thema ““Inkoop en verkoop noodgedwongen in het huwelijksbootje” in Bunnik. 

Voor het eerst waren bid- en tendervakgenoten, business development, (overheids)inkoop en juridische specialisten, bestuurders en politici uit binnen en buitenland uitgenodigd om in Nederland over het vakgebied in de breedste zin te praten om zo elkaars kennis te delen en te vergroten. APMP in Nederland (APMP NL) is een officieel erkende tak van de internationale APMP-organisatie, gevestigd in de Verenigde Staten. 

APMP is de wereldwijde autoriteit voor professionals die zich inzetten om zaken te doen door middel van proposals, bids, tenders en presentaties. APMP (non profit) zet zich in voor de doorlopende professionalisering van zijn leden door continue verbetering van de benodigde kennis en technieken. APMP NL doet dit op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door opleidingen en trainingen te verzorgen. Maar ook door informatieve en aansprekende leden bijeenkomsten en webinars te organiseren. 

Op woensdagavond werd een Galadiner georganiseerd. Op donderdag was er een inspirerend congres met sprekers als Generaal (b.d.) Van Uhm en ras ondernemer Frans Van Seumeren. Appalti was als sponsor (vanwege ons tienjarig jubileum) nauw betrokken bij dit event en was met ruim 20 relaties aanwezig. De aftermovie van het jubileum is hier te zien.