Login offertetool Login IKP-tool
Appalti BV: Plesmanstraat 2, 3833 LA Leusden 085-489 88 00 info@appalti.nl

Nieuws

Appalti lanceert nieuwe website

Appalti lanceert nieuwe website

Na een aantal maanden hard werken is onze nieuwe website klaar en inmiddels online!

Appalti is de afgelopen periode verder gegroeid, in alle facetten van het woord. Zo zijn we verhuisd naar een hagelnieuw kantoor in Leusden, hebben we met een aantal nieuwe klanten de grens van 100 vaste klanten doorbroken, zijn er – op basis van meerdere jaren data en bewezen proof of concept – nieuwe proposities gelanceerd en is een unieke marketingcampagne aanstaande.

Daar hoort een website bij die goed vertegenwoordigd wie we zijn en wat we (voor u) doen. De nieuwe website biedt onder andere een overzicht van onze bekende producten en diensten zoals bid en offerte ondersteuning.

Naast de bestaande producten en diensten zijn er een aantal nieuwe geïntroduceerd zoals het Ideale Klant Profiel, Het Gouden Jaar Salesproces en onze flexibele sales-professionals. Ook hebben we ons portfolio opnieuw ingericht en voorzien van ervaringen die onze bestaande klanten graag met u willen delen.

We zijn blij met het eindresultaat en hopen dat de vernieuwde website een duidelijk beeld geeft van Appalti. Heeft u nog op- of aanmerking met betrekking tot de website? Schroom dan niet om het met ons te delen via 085-489 88 00!