Login offertetool Login IKP-tool
Appalti BV: Plesmanstraat 2, 3833 LA Leusden 085-489 88 00 info@appalti.nl

Onze flexibele schil voor u

Slagkracht met de extra capaciteit die u nodig heeft

De ondersteuning van Appalti is teamwork: wij stellen een team samen van dedicated professionals die alle competenties vertegenwoordigen waar u behoefte aan heeft. Of het nou voor het opzetten of verbeteren van uw salesprocessen is, voor een aanbestedingstraject of als tijdelijke versterking van uw eigen team. Zo vormen wij uw flexibele schil.

3 specialisten gemiddeld per project
89
beveelt ons aan bij andere organisaties
20 professionals naar keuze

Waarmee kunnen wij u versterken?

Strategische en tactische professionals

Onze bevlogen professionals ondersteunen en begeleiden ondernemers, directies en management bij de (her)inrichting van de salesorganisatie en de inzet van mensen.  

Commercieel directeur voor een dag
Schuift aan de directietafel aan, dringt snel door tot de kern en helpt u op beleidsniveau strategische doelen en kaders te stellen. Met snel resultaat.

Salesmanager
Brengt de sterktes en zwaktes van uw salesafdeling in kaart, analyseert de werkwijzen, duikt in de cijfers, voorspellingen en de sales funnel en zet een forse kwaliteitsslag in.

Senior consultant
Denkt mee over een strategisch plan van aanpak voor uw sales-, offerte- en tenderprocessen. Door de huidige aanpak te challengen en te adviseren over aanpassingen die leiden tot snelle verhoging van het verkoopresultaat.

Onderhandelaar/dealcloser
Een nieuwe klant is mooi, maar wel met goede afspraken. Vanaf de start. Onze gerenommeerde onderhandelaars/dealcloser signaleren elk addertje onder het gras en sluiten voor u de beste deal.

Marketeer
Is het creatieve brein om - op basis van account based marketing - met prikkelende content de aandacht van de juiste contactpersonen in het salesproces te trekken.

Operationele invulling

Afhankelijk van de operationele capaciteit die u zelf in huis heeft, vullen wij dit aan met de expertises die u nog nodig heeft. Vakbekwame mensen die u “plug & play” kunt inzetten. Ieder goed in zijn eigen specifieke vakgebied. Kies niet voor 1 persoon met meerdere competenties, maar stel een team samen van specialisten. Succes gegarandeerd.

Bidmanager
Neemt de regie in aanbestedingstrajecten, zet de juiste mensen om de tafel, bewaakt de strakke projectplanning en haalt het maximale uit uw aanbieding.

Tekstschrijver
Kiest – vanuit een stevige journalistieke achtergrond – de juiste woorden en kernachtige formuleringen om uw aanbieding optimaal over het voetlicht te brengen.

Vormgever
Zorgt dat uw aanbieding aan overtuigingskracht wint door deze in een aantrekkelijke vorm te gieten, prettig leesbaar en voorzien van krachtige visuals.

Acquisiteur
Genereert afspraken, doet inventarisaties en achterhaalt aanvullende informatie. Naast de telefoon verstuurt de acquisiteur ook veel mails en maakt gebruik van persoonlijke video's als contactkanaal. 

Profiler
Draagt zorg in met name de eerste fase van het salesproces, de onderzoeksfase, voor deskresearch om gerichte informatie over de prospect te verzamelen.

Heeft uw organisatie extra slagkracht nodig?


PETER HOORN,
SHARP ELECTRONICS BENELUX

"Appalti heeft een stevig fundament gelegd. Er zit nu een duidelijke structuur in de werkzaamheden en de manier waarop we klanten werven. De rapportagestructuur is verbeterd, de orderpijplijn is beter gevuld en wordt beter beheerst. Kortom: Appalti heeft met een enthousiasmerende, persoonlijke en gedreven aanpak een algehele kwaliteitsverbetering gebracht die nog steeds in alle geledingen van de organisatie voelbaar is."

EDWIN FABER,
MEIJER MULTICLEANING

"Appalti heeft Meijer Multicleaning uitstekend ondersteund tijdens een aanbesteding van onze opdrachtgever. Zowel inhoudelijke vraagstukken zoals de nota van inlichtingen, het projectmanagement tijdens het bid, schrijfwerkzaamheden, vormgeving als advies tijdens het bouwen van een waarde propositie waren goed belegd bij de professionals van Appalti."

Relevante artikelen

Blogs

1) Tijd voor flexibilisering van bidmanagement
Het internet staat bol van de vacatures voor bidmanagers. Allemaal van organisaties die op zoek zijn naar het schaap met de vijf poten: een alleskunner die niet alleen de marktkansen signaleert, oppakt en aanbestedingstrajecten in goede banen leidt, maar ook creatief en strategisch meedenkt over het aanbod van de organisatie. Lees verder

Bestanden

Bekijk de brochure over de flexibele schil als de perfecte aanvulling op uw team om de concurrentie te verslaan.

 

 

 

       Download