Login offertetool Login IKP-tool
Appalti BV: Plesmanstraat 2, 3833 LA Leusden 085-489 88 00 info@appalti.nl

Samen het verschil maken voor de commerciële afdelingen van onze opdrachtgevers?

HET PARTNER PROGRAMMA

Heb jij aantoonbaar een "goed gevoel voor sales", 

Heb je eerder in een rol als manager sales, commercieel & algemeen directeur en/of DGA gezeten...

Wil je niet enkel zelfstandig salesvraagstukken verkopen/ invullen, maar aansluiten bij een professionele salesorganisatie met een volledige salespropositie? 

Dan is het partner programma echt iets voor jou!

 

Waarom je partner van Appalti wil worden:

✓ De propositie en aanpak is bewezen. Je kunt elk facet van de sales gegarandeerd invullen. Dit maakt dat je verhaal voor elke B-to-B organisatie relevant is. 

✓ Je gaat gegarandeerd op pad met een propositie die uniek is. Natuurlijk, we hebben op elk onderdeel veel concurrentie, maar op de totale methodiek zijn we de enige in Nederland. Hierdoor is de kans dat je kennismakingsgesprekken leiden tot resultaat aanzienlijk (onze ervaring is 35% van 1e afspraak naar een opdracht). 

✓ Over het algemeen zijn het samenwerkingen die duurzaam en voor langere termijn zijn. Dit zorgt ook voor jou voor een repeterende omzet. 

✓ Het Appalti-team staat klaar om je volledig te onboarden en draagt zodoende bij dat je eigen kennis gedurende de jaren actueel blijft. Zo blijf jezelf ook relevant als gesprekspartner.

✓ We ontwikkelen onze propositie continu. Jij profiteert hiervan mee zonder dat het je (veel) tijd kost. 

✓ Je kiest zelf hoe intensief je als partner van Appalti aan de slag gaat; wil je enkel de verbinding leggen, wil je de deal sluiten of wil je zelfs binnen de gesloten opdracht een deel uitvoeren? Alles kan, het is je eigen keuze. 

Zie jij dit wel zitten? Neem contact op met Michiel de Kruijf, en laten we het gesprek aangaan! mdekruijf@appalti.nl