Login offertetool Login IKP-tool
Appalti BV: Plesmanstraat 2, 3833 LA Leusden 085-489 88 00 info@appalti.nl

Vacature: Medewerker binnendienst (16-24 uur per week)

Vacature: Medewerker binnendienst (16-24 uur per week)

Als medewerker binnendienst bij Appalti houd je je primair bezig met het ondersteunen van salescollega’s. Het opstellen van salespresentaties, offertes en het uitvoeren van analyses. Daarnaast houd je je een groot gedeelte van je tijd bezig met desk- en veldresearch voor onze opdrachtgevers. Dit betekent dat je een belangrijke rol hebt in het salesproces van zowel onze opdrachtgevers als onszelf. Je sluit aan bij klantmeetings wanneer dit van toepassing is en begeleidt onze opdrachtgevers bij het gebruik van onze tooling. Een dynamische en uitdagende rol!

Wie ben jij?
Je bent communicatief vaardig en proactief. Daarnaast ben je creatief en in staat om heldere, goed realiseerbare doelen te stellen. Jij kan je werk goed organiseren en zelfstandig indelen. Je bent een teamspeler en houdt wel van een beetje gezelligheid om je heen. Je bent resultaatgericht en denkt graag mee over oplossingen en verbeteringen. Maar bovenal ben je een enthousiaste collega, die deel wil uitmaken van de groei en het succes van onze organisatie.

Jouw profiel

 • Je bent bezig met of hebt een afgeronde opleiding op hbo-niveau, bij voorkeur in de commerciële richting. 
 • Je bent enthousiast, zelfstandig, proactief en hebt een servicegerichte houding.
 • Je hebt goede computervaardigheden en je hebt affiniteit met sales en online applicaties (geen technische kennis vereist).
 • Je bent flexibel (2-3 dagen per week beschikbaar).
 • Je kunt goed en makkelijk communiceren.


Wie zijn wij?
Appalti is een snelgroeiende organisatie. Wij begeleiden onze klanten naar structureel en duurzaam commercieel succes. Dit doen wij met de inzet van een uitgekiende mix van mensen, content, tooling, data en tools. Wij maken de (commerciële) roadmap met bijbehorende doelstellingen, maar nemen ook (deel)verantwoordelijk voor de uitvoering. Deze combinatie geeft ons een unieke positie in Nederland. We bevinden ons in een absolute groeimarkt en daarom is er voor ons nog enorm veel potentie te ontginnen. Momenteel bestaat ons team uit 12 vaste en 25 flexibele collega’s. Dit team is naar verwachting eind 2023/ begin 2024 minimaal verdubbeld. Voor meer informatie, bekijk onze website www.appalti.nl.

Wat mag je verwachten?
In de basis draait alles bij Appalti om mensen. Wij bieden je een functie die je naar eigen inzicht mag invullen, waarin wij met elkaar sturen op resultaat. Een ruimdenkende organisatie met een professioneel, uitdagende en toch informele werkomgeving. Met collega’s die je verder helpen in je persoonlijke ontwikkeling. En verder:

 • Een marktconforme beloning die past bij je functie.
 • De mogelijkheid om na je studie fulltime in dienst te komen.
 • Uitgebreide ontwikkelmogelijkheden om door te groeien naar een volgende stap in je carrière.
 • Een hybride manier van werken, waarbij de basis is dat we op kantoor werken of bij onze opdrachtgever, maar uiteraard ook vanuit huis. 
 • Een leuk team waarin je komt te werken. Het is een mooie combinatie tussen zelfstandig werken, met elkaar sparren en werken vanuit het team. 
 • Het doen van veel leuke dingen samen. Uitjes, kerstborrels en een tafeltennis competitie zijn van slechts enkele voorbeelden.  


Wil je meer weten? Neem contact op met Niels Hofs via nhofs@appalti.nl of 06- 427 293 58.