Login offertetool Login IKP-tool
Appalti BV: Plesmanstraat 2, 3833 LA Leusden 085-489 88 00 info@appalti.nl

Vacature: Accountmanager (24-32-40 uur per week)

Vacature: Accountmanager (24-32-40 uur per week)

Als accountmanager bij Appalti houd je je primair bezig met het beheren en doorontwikkelen van de samenwerking met onze opdrachtgevers. Je bent (eind)verantwoordelijk voor de uitvoering van een perfecte dienstverlening én je zorgt ervoor dat ons interne team met veel energie en enthousiasme de dienstverlening kan uitvoeren. Naast de opdrachtgevers van Appalti, komen ook de belangrijkste opdrachten van Sales Butler (een organisatie waarin wij een deelneming hebben) onder jouw verantwoordelijkheid te liggen. Het zorgen voor het behalen van de gestelde kwalitatieve en kwantitatieve doelen, zorgen voor een perfecte klantrelatie en het ontwikkelen van nieuwe kansen zijn belangrijke onderdelen in je functie. 

Wie ben jij?
Je bent communicatief vaardig, proactief en in staat om mensen te verbinden. Daarnaast ben je creatief en in staat om heldere, goed realiseerbare doelen te stellen. Jij kan je werk goed organiseren en hebt (eventueel) leidinggevend/coachend potentieel. Je bent een teamspeler en houdt wel van een beetje gezelligheid om je heen. Je bent resultaatgericht en denkt graag mee over oplossingen en verbeteringen. Maar bovenal ben je een enthousiaste collega, die deel wil uitmaken van de groei en het succes van onze organisatie.

Jouw profiel

 • Je hebt een afgeronde opleiding op hbo-niveau, bij voorkeur in de commerciële richting. 
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je bent in staat om mensen te enthousiasmeren en mee te nemen in je verhaal, dat vanzelfsprekend goed onderbouwd is.
 • Je bent oplossingsgericht en werkt zelfstandig, maar weet wanneer je collega's in moet schakelen.


Verder:

 • Is het een pré als je werkt of hebt gewerkt in een organisatie waar ook complexe dienstverlening wordt geleverd.
 • Is het een pré als je werkervaring en aantoonbaar succes hebt met het werven van nieuwe klanten. 
 • Is het een pré als je ervaring hebt met projectmanagent, programma management of verandermanagement.


Wie zijn wij?
Appalti is een snelgroeiende organisatie. Wij begeleiden onze klanten naar structureel en duurzaam commercieel succes. Dit doen wij met de inzet van een uitgekiende mix van mensen, content, tooling, data en tools. Wij maken de (commerciële) roadmap met bijbehorende doelstellingen, maar nemen ook (deel)verantwoordelijk voor de uitvoering. Deze combinatie geeft ons een unieke positie in Nederland. We bevinden ons in een absolute groeimarkt en daarom is er voor ons nog enorm veel potentie te ontginnen. Momenteel bestaat ons team uit 12 vaste en 25 flexibele collega’s. Dit team is naar verwachting eind 2023/ begin 2024 minimaal verdubbeld. Voor meer informatie, bekijk onze website www.appalti.nl.

Wat mag je verwachten?
In de basis draait alles bij Appalti om mensen. Wij bieden je een functie die je naar eigen inzicht mag invullen, waarin wij met elkaar sturen op resultaat. Een ruimdenkende organisatie met een professioneel, uitdagende en toch informele werkomgeving. Met collega’s die je verder helpen in je persoonlijke ontwikkeling. En verder:

 • Een marktconforme beloning die past bij je functie.
 • Een hybride manier van werken, waarbij de basis is dat we op kantoor werken of bij onze opdrachtgever, maar uiteraard ook vanuit huis. 
 • Een leuk team waarin je komt te werken. Het is een mooie combinatie tussen zelfstandig werken, met elkaar sparren en werken vanuit het team. 
 • Het doen van veel leuke dingen samen. Uitjes, kerstborrels en een tafeltennis competitie zijn van slechts enkele voorbeelden.  


Wil je meer weten? Neem contact op met Michiel de Kruijf, partner bij Appalti via mdekruijf@appalti.nl of 06- 308 633 74.