Login offertetool Login IKP-tool
Appalti BV: Plesmanstraat 2, 3833 LA Leusden 085-489 88 00 info@appalti.nl

Edwin Tak is per 1 september Managing Director van Appalti

Edwin Tak is per 1 september Managing Director van Appalti

Bij Appalti wordt Edwin verantwoordelijk voor de verdere professionalisering, groei en uitbouw van de dienstverlening. Daarnaast wordt hij mede verantwoordelijk voor de uitrol/uitvoering van de nieuwe retentie en new-business strategie. Hij wordt tevens voorzitter van het directieteam.

Edwin brengt uitgebreide commerciële expertise en managementervaring met zich mee naar Appalti. Hij opereerde de laatste 10 jaar op senior managementniveau, meest recentelijk in de rollen van commercieel directeur van USG Engineering en Unique. Daarvoor vervulde hij diverse (commerciële) directie- en managementposities.

Michiel de Kruijf, medeoprichter en partner van Appalti: “Appalti wil de komende jaren haar marktpositie met integrale oplossingen voor B-to-B-salesorganisaties verder uitbouwen. Met de komst van Edwin hebben we de eerste stap in onze verdere groei gezet en een zeer ervaren collega gevonden om dit proces vorm te geven”.

Robin Wanders, medeoprichter en partner van Appalti: “Sinds 2009 is Appalti hard gegroeid. We zijn vooral gegroeid door ondernemerschap. Inmiddels krijgt Appalti een omvang die ook vraagt om andere zaken. Vandaar dat ik blij ben dat Edwin gaat bijdragen in de vormgeving van onze meerjarige groeistrategie. Wij gaan samen Appalti verder laten groeien en geweldige resultaten boeken voor onze opdrachtgevers”.

Over Appalti
Appalti is het commercieel expertise bureau in de B-to-B. Vanuit onze visie – waarin wij processen, tools, content en mensen met elkaar verbinden om tot de beste (sales)resultaten te komen – helpen wij onze opdrachtgevers bij het maken en behouden van duurzame klantrelaties. Wij bieden integrale oplossingen met aandacht voor structuur, cultuur, plezier en energie voor de commerciële vraagstukken van onze opdrachtgevers. Onderdelen in onze propositie zijn: het Ideaal Klantprofiel, het Gouden Jaar Salesproces, de Appalti Blended Learning Sales Academie, ondersteuning bij offerte en aanbestedingen, inzetten van sales- en marketingprofessionals en content tooling. Meer informatie op www.appalti.nl.