Login offertetool Login IKP-tool
Appalti BV: Plesmanstraat 2, 3833 LA Leusden 085-489 88 00 info@appalti.nl

Benchmarkrapport Sales Nederland

 

Het is met groot enthousiasme en trots dat wij ons tweede benchmarkrapport van 2023 publiceren. In 2022 namen wij bij Appalti het initiatief om het Sales Panel in het leven te roepen. Ons hoofddoel? Kennis en visie delen. Dit initiatief heeft ons niet alleen waardevolle inzichten opgeleverd, maar ook een uniek netwerk gecreëerd dat elkaar twee keer per jaar inspireert en ontmoet. 

De thema's die in ons eerste benchmarkrapport van 2023 naar voren kwamen, zien we nu ook in de praktijk terug. Dit bevestigt dat ons 'Kennishuis' daadwerkelijk waarde toevoegt. 

Met antwoorden van 210 leden en een panel dat is gegroeid naar 300 leden, krijgen we een uniek inzicht in de stand van zaken in de Nederlandse salessector. Er is duidelijk een trend waarneembaar in de antwoorden: de vooruitzichten zijn iets somberder geworden, en we zullen meer moeten bereiken met minder middelen.

Veel leesplezier!

 

Download het rapport

Maak jouw sales organisatie toekomstbestendig met data-gedreven strategieën

 

De gegevens in dit rapport bieden interessante inzichten in hoe bedrijven hun salesorganisatie toekomstbestendiger willen maken. Met behulp van deze bevindingen kan je effectievere strategieën ontwikkelen om de concurrentie voor te blijven. 

Download het Benchmarkrapport

 

Vul het formulier in en we sturen het rapport direct naar u toe!