Login offertetool Login IKP-tool
Appalti BV: Plesmanstraat 2, 3833 LA Leusden 085-489 88 00 info@appalti.nl

Vacature: Verandermanager (16-24 uur per week)

Vacature: Verandermanager (16-24 uur per week)

Opdrachtgevers die Appalti inzetten krijgen per definitie te maken met verandering. Of het nu te maken heeft met inzet van tooling of een andere manier van werken etc., in de meeste organisaties wordt dit onderdeel van onze samenwerking onderschat of onvoldoende onderkend. Wij geloven erin dat wij onze opdrachtgevers kunnen helpen om deze verandering te maken door met aandacht medewerkers, die hiermee te maken hebben, te helpen belemmeringen te overwinnen en zodoende de positieve verandering te maken. Voor deze rol zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Als verandermanager (adoptiemanager) geef jij namens onze organisatie invulling op de plekken waar de verandering bij onze opdrachtgevers nodig is. Je bent echt de spin in het web. Het is jouw taak om aandacht te geven op de plekken waar dat extra nodig is, te luisteren naar bezwaren en te zorgen voor een passende oplossing en uitvoering. Tevens geef je doorlopend proactief advies hoe we vanuit ons eigen methode zaken nog efficiënter en slimmer kunnen organiseren.  

Wie ben jij?
Je hebt een goed luisterend oor en bent analytisch sterk. Daarnaast ben je communicatief vaardig, proactief en in staat om mensen te verbinden. Je bent in staat om het vertrouwen van mensen te winnen. Je kan je werk goed organiseren en hebt (eventueel) leidinggevend/coachend potentieel. Je bent een teamspeler en houdt wel van een beetje gezelligheid om je heen. Je bent resultaatgericht en denkt graag mee over oplossingen en verbeteringen. Maar bovenal ben je een enthousiaste collega, die deel wil uitmaken van de groei en het succes van onze organisatie. 

Jouw profiel

  • Je hebt een afgeronde opleiding op hbo-niveau.
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je bent in staat om mensen te enthousiasmeren en te bewegen, maar ook om scherp op de gemaakte afspraken en doelstellingen te zijn. 
  • Je bent oplossingsgericht en werkt zelfstandig, maar weet wanneer je collega's in moet schakelen.


Verder:

  • Is het een pré als je werkt of hebt gewerkt in een organisatie waar ook complexe dienstverlening wordt geleverd.
  • Is het een pré als je ervaring hebt met projectmanagent of programma management.


Wie zijn wij?
Appalti is een snelgroeiende organisatie. Wij begeleiden onze klanten naar structureel en duurzaam commercieel succes. Dit doen wij met de inzet van een uitgekiende mix van mensen, content, tooling, data en tools. Wij maken de (commerciële) roadmap met bijbehorende doelstellingen, maar nemen ook (deel)verantwoordelijk voor de uitvoering. Deze combinatie geeft ons een unieke positie in Nederland. We bevinden ons in een absolute groeimarkt en daarom is er voor ons nog enorm veel potentie te ontginnen. Momenteel bestaat ons team uit 12 vaste en 25 flexibele collega’s. Dit team is naar verwachting eind 2023/ begin 2024 minimaal verdubbeld. Voor meer informatie, bekijk onze website www.appalti.nl.

Wat mag je verwachten?
In de basis draait alles bij Appalti om mensen. Wij bieden je een functie die je naar eigen inzicht mag invullen, waarin wij met elkaar sturen op resultaat. Een ruimdenkende organisatie met een professioneel, uitdagende en toch informele werkomgeving. Met collega’s die je verder helpen in je persoonlijke ontwikkeling. En verder:

  • Een marktconforme beloning die past bij je functie.
  • Een hybride manier van werken, waarbij de basis is dat we op kantoor werken of bij onze opdrachtgever, maar uiteraard ook vanuit huis. 
  • Een leuk team waarin je komt te werken. Het is een mooie combinatie tussen zelfstandig werken, met elkaar sparren en werken vanuit het team. 
  • Het doen van veel leuke dingen samen. Uitjes, kerstborrels en een tafeltennis competitie zijn van slechts enkele voorbeelden.  


Wil je meer weten? Neem contact op met Michiel de Kruijf, partner bij Appalti via mdekruijf@appalti.nl of 06- 308 633 74.