Login offertetool Login IKP-tool
Appalti BV: Plesmanstraat 2, 3833 LA Leusden 085-489 88 00 info@appalti.nl

Vacature: Senior tekstschrijver (24-32-40 uur per week)

Vacature: Senior tekstschrijver (24-32-40 uur per week)

Heb jij een passie voor schrijven?
In onze wereld maakt het tekstuele gedeelte van de offerte, presentatie en aanbesteding een groot verschil. Jij helpt ons team en onze opdrachtgevers om deze kant van hun resultaat te realiseren. Soms door volledig nieuwe content te creëren aan de hand van interviews, soms door verder te bouwen op hetgeen dat er al is. Je schakelt continu met andere leden van de projectteams om tot het beste resultaat te komen.

Wij zijn op zoek naar een senior bidwriter/tekstschrijver voor 24 tot 40 uur per week en een enthousiaste persoonlijkheid die ons team komt versterken. Ben jij een creatieveling en is de Nederlandse taal jouw passie? Ben jij deze senior tekstschrijver en op zoek naar een nieuwe, inspirerende werkomgeving op een mooi kantoor in Leusden (flexibel en deels thuiswerken is uiteraard een optie)? Kom dan op de koffie!

Wie ben jij?
Je bent communicatief vaardig, proactief en in staat om mensen te verbinden. Daarnaast ben je procesmatig goed onderlegd en neem je het voortouw. Jij kan je werk goed organiseren en hebt (eventueel) leidinggevend/coachend potentieel. Je bent een teamspeler en houdt wel van een beetje gezelligheid om je heen. Je bent resultaatgericht en denkt graag mee over oplossingen en verbeteringen. Maar bovenal ben je een enthousiaste collega, die deel wil uitmaken van de groei en het succes van onze organisatie. 

Jouw profiel

 • Afgeronde hbo-opleiding, met voorkeur voor ‘Communicatie’ of ‘Journalistiek’.
 • In staat om gesprekspartners te interviewen en van scratch een verhaal te schrijven. 
 • Minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring.
 • Kennis en ervaring binnen zakelijke dienstverlening en bij business to business bedrijven.
 • Je hebt affiniteit met commercie, wilt ideeën tekstueel uitwerken en je bent op zoek naar een leuke werkplek.
 • Je bent in staat om mensen te enthousiasmeren en te bewegen, maar ook om scherp op de gemaakte afspraken en doelstellingen te zijn. 
 • Je bent oplossingsgericht en werkt zelfstandig, maar weet wanneer je collega's in moet schakelen.
 • Je bent in staat om moeiteloos meerdere projecten naast elkaar te draaien.
 • Deadlines of stress krijgen je niet klein, je kunt probleemoplossend werken.
 • Je hebt de “I can do that” en hands-on attitude.


Verder:

 • Is het een pré als je werkt of hebt gewerkt in een organisatie waar ook complexe dienstverlening wordt geleverd.
 • Is het een pré als je werkervaring hebt met MS Teams. 
 • Is het een pré als je ervaring hebt met aanbestedingen en offertes.


Wie zijn wij?
Appalti is een snelgroeiende organisatie. Wij begeleiden onze klanten naar structureel en duurzaam commercieel succes. Dit doen wij met de inzet van een uitgekiende mix van mensen, content, tooling, data en tools. Wij maken de (commerciële) roadmap met bijbehorende doelstellingen, maar nemen ook (deel)verantwoordelijk voor de uitvoering. Deze combinatie geeft ons een unieke positie in Nederland. We bevinden ons in een absolute groeimarkt en daarom is er voor ons nog enorm veel potentie te ontginnen. Momenteel bestaat ons team uit 12 vaste en 25 flexibele collega’s. Dit team is naar verwachting eind 2023/ begin 2024 minimaal verdubbeld. Voor meer informatie, bekijk onze website www.appalti.nl.

Wat mag je verwachten?
In de basis draait alles bij Appalti om mensen. Wij bieden je een functie die je naar eigen inzicht mag invullen, waarin wij met elkaar sturen op resultaat. Een ruimdenkende organisatie met een professioneel, uitdagende en toch informele werkomgeving. Met collega’s die je verder helpen in je persoonlijke ontwikkeling. En verder:

 • Een marktconforme beloning die past bij je functie.
 • Een hybride manier van werken, waarbij de basis is dat we op kantoor werken of bij onze opdrachtgever, maar uiteraard ook vanuit huis. 
 • Een leuk team waarin je komt te werken. Het is een mooie combinatie tussen zelfstandig werken, met elkaar sparren en werken vanuit het team. 
 • Het doen van veel leuke dingen samen. Uitjes, kerstborrels en een tafeltennis competitie zijn van slechts enkele voorbeelden.  


Wil je meer weten? Neem contact op met Michiel de Kruijf, partner bij Appalti via mdekruijf@appalti.nl of 06- 308 633 74.