Login offertetool Login IKP-tool
Appalti BV: Plesmanstraat 2, 3833 LA Leusden 085-489 88 00 info@appalti.nl

Vacature: Hoofd financiën/controller (24-32-40 uur per week)

Vacature: Hoofd financiën/controller (24-32-40 uur per week)

Als hoofd financiën/controller ben je (eind)verantwoordelijk voor het uitvoeren, verwerken en beheren van de financiële administraties van onze werkmaatschappijen. Naast de werkmaatschappijen van Appalti, komt ook Sales Butler (een organisatie waarin wij een deelneming hebben) onder jouw financiële verantwoordelijkheid te liggen. Het verzorgen van betrouwbare informatie, up-to-date houden van onze (online) financiële systemen en het geven van advies speelt een rol in je functie. Je gaat deel uitmaken van ons managementteam. 

Jouw uitdaging is ervoor zorgen dat administraties zo efficiënt mogelijk worden opgezet, verwerkt en up-to-date zijn. Daarnaast zijn je adviezen om steeds verder te optimaliseren, innoveren en verbeteren zeer welkom. Je werkt vanuit ons kantoor in Leusden, maar reist ook gemiddeld 1x per week naar Rotterdam (Sales Butler).

Wie ben jij?
Je werkt accuraat, zelfstandig en bent leergierig. Werken met cijfers zit in je DNA en dat uit zich in een proactieve houding en heldere communicatie. Jij kan je werk goed organiseren en hebt (eventueel) leidinggevend/coachend potentieel. Je bent een teamspeler en houdt wel van een beetje gezelligheid om je heen. Je bent resultaatgericht en denkt graag mee over oplossingen en verbeteringen. Maar bovenal ben je een enthousiaste collega, die deel wil uitmaken van de groei en het succes van onze organisatie. 

Jouw profiel

 • Je hebt een afgeronde financiële opleiding op hbo-niveau, bij voorkeur in bedrijfseconomische of administratieve richting. 
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie, of als assistent accountant, assistent controller of senior accounting medewerker.
 • Je bent oplossingsgericht, zowel op menselijk-, administratief- als op IT-gebied.
 • Je werkt zelfstandig, maar weet wanneer je collega's in moet schakelen.


Verder:

 • Is het een pré als je ervaring hebt met het maken van de jaarrekeningen/financiële rapportages.
 • Is het een pré als je werkervaring hebt bij bijvoorbeeld een accountantskantoor. 
 • Is het een pré als je kennis hebt van Exact online.
 • Is het een pré als je kennis hebt van de salarisadministratie.


Wie zijn wij?
Appalti is een snelgroeiende organisatie. Wij begeleiden onze klanten naar structureel en duurzaam commercieel succes. Dit doen wij met de inzet van een uitgekiende mix van mensen, content, tooling, data en tools. Wij maken de (commerciële) roadmap met bijbehorende doelstellingen, maar nemen ook (deel)verantwoordelijk voor de uitvoering. Deze combinatie geeft ons een unieke positie in Nederland. We bevinden ons in een absolute groeimarkt en daarom is er voor ons nog enorm veel potentie te ontginnen. Momenteel bestaat ons team uit 12 vaste en 25 flexibele collega’s. Dit team is naar verwachting eind 2023/ begin 2024 minimaal verdubbeld. Voor meer informatie, check onze website www.appalti.nl.

Wat mag je verwachten?
In de basis draait alles bij Appalti om mensen. Wij bieden je een functie die je naar eigen inzicht mag invullen, waarin wij met elkaar sturen op resultaat. Een ruimdenkende organisatie met een professioneel, uitdagende en toch informele werkomgeving. Met collega’s die je verder helpen in je persoonlijke ontwikkeling. En verder:

 • Een marktconforme beloning die past bij je functie.
 • Een hybride manier van werken, waarbij de basis is dat we op kantoor werken of bij onze opdrachtgever, maar uiteraard ook vanuit huis. 
 • Een leuk team waarin je komt te werken. Het is een mooie combinatie tussen zelfstandig werken, met elkaar sparren en werken vanuit het team. 
 • Het doen van veel leuke dingen samen. Uitjes, kerstborrels en een tafeltennis competitie zijn van slechts enkele voorbeelden.  


Wil je meer weten? Neem contact op met Robin Wanders, partner bij Appalti via rwanders@appalti.nl of 06- 8356 7025.