Login offertetool Login IKP-tool
Appalti BV: Plesmanstraat 2, 3833 LA Leusden 085-489 88 00 info@appalti.nl
WANNEER: 19 september 2023
TIJD: 10:00 

Prinsjesdag Webinar

De derde dinsdag van september wordt in Nederland, zoals bekend, Prinsjesdag genoemd. De Koning spreekt dan de troonrede uit met een terugblik op het afgelopen jaar en een doorkijk naar 2024. Net als in 2021 en 2022 organiseert Appalti ook dit jaar weer het webinar voor Sales Nederland dat je niet mag missen!

Aanmelden voor webinar

Robin Wanders

Webinar Host

Het is tijd om plannen voor 2024 te maken: Breng je begroting op orde!

Sales Nederland maakt nieuwe plannen voor 2024: welke plannen heb jij in jouw Prinsjesdagkoffer zitten? Tijdens ons Webinar op dinsdag 19 september om 10:00 uur presenteren wij je de terug- en vooruitblik van Sales Nederland. Welke trends zien wij, welke sales trajecten zijn er op de markt geweest, en wie is de grote winnaar in verschillende branches? Daarnaast geven salesprofessionals vanuit de markt hun eigen visie en vooruitblik. 

ONTVANG EEN GEPERSONALISEERDE PRINSJESDAGKOFFER GEVULD MET KANSEN VOOR 2024!

 

Tot slot zorgen wij ervoor dat iedere webinar-deelnemer een Prinsjesdag koffer krijgt. Deze koffer is gevuld met de top-salestrajecten voor 2024 (gebaseerd op jouw ideale klantprofiel). Je ontvangt daarbij duidelijke inzichten en feiten van jouw eigen branche.

Hiermee ben jij in staat om jouw eigen begroting op orde te brengen en beschik je over de tools die jij en je team nodig hebben om jullie organisatie voor te bereiden op een winnend 2024!

Discussie onderwerpen

In het webinar bespreken we veranderingen in sales, de noodzaak van nieuwe salesstrategieën, en onderzoeken wat nodig is om te slagen in B2B-sales voor 2024 in Nederland.

Inspelen op trends

Inspelen op trends


Leer meer over de uitdagingen en kansen die deze trends creëren voor sales in 2024.

Branchegerichte data

Branchegerichte data


Krijg inzicht in branchegerichte data die de profilers van Appalti hebben verzameld.

Commerciële tips

Commerciële tips


Krijg tips over commerciële acties die je vandaag moet nemen om de komende jaren groei te stimuleren.

Schrijf je hieronder in voor het webinar