Login offertetool
Appalti BV: Plesmanstraat 2, 3833 LA Leusden 085-489 88 00 info@appalti.nl

Vacature: Junior/Medior Vormgever (16 tot 24 uur per week)

Wij zijn op zoek naar een Junior/Medior vormgever voor 16 tot 24 uur per week en een enthousiaste persoonlijkheid die ons team komt versterken.

Vacature: Junior/Medior Vormgever (16 tot 24 uur per week)

Appalti is het commercieel expertise bureau in de B-to-B. Wij zijn een groeiende sales organisatie die zich richt op (verkoop) ondersteuning bij bedrijven. Activiteiten die daaronder vallen zijn o.a. offerte en aanbesteding optimalisatie, salestraining en fieldcoaching. Daarnaast hebben wij een Offertetool, waarin opdrachtgevers snel en gemakkelijk standaard offertes kunnen genereren. 

Wat zoeken we?
Wij zijn op zoek naar een junior/medior vormgever voor 16 tot 24 uur per week en een enthousiaste persoonlijkheid die ons team komt versterken. Ben jij op zoek naar een leuke parttime baan op een mooi kantoor in Leusden? Kom dan op de koffie!

In onze wereld maakt het visuele gedeelte van de offerte, presentatie en aanbesteding een groot verschil. Jij helpt ons team en onze opdrachtgevers om de visuele kant van hun resultaat te realiseren. Soms door volledig nieuwe ontwerpen te creëren, soms om verder te bouwen op hetgeen dat er al is. Je schakelt continu met andere leden van de projectteams om tot het beste resultaat te komen.

Pas je bij de functie en onze organisatie?

  • Je bent een Junior/Medior Graphic Designer die van alle markten thuis is.
  • Programma’s als Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign ken goed
  • Je hebt affiniteit met commercie, wilt ideeën grafisch uitwerken en je bent op zoek naar een leuke werkplek
  • Dat je mooie presentatie in Powerpoint en Prezi kunt maken is een pre
  • Je communiceert met opdrachtgevers over hun wensen en behoeften
  • Je behoudt steeds een frisse kijk op de wereld van grafisch ontwerp
  • Je werkt nauwkeurig, met oog voor detail en bent vertrouwd met DTP opdrachten
  • Je werkt graag in teamverband, maar kan ook zelfstandig een project tot een goed einde brengen
  • Deadlines of stress krijgen je niet klein, je kunt probleemoplossend werken
  • Je hebt de “I can do that” en hands-on attitude

Wat mag je verwachten?
Bij Appalti draait alles om mensen. Wij bieden je een functie die je naar eigen inzicht mag invullen- met een hoge mate van flexibiliteit-, waarin wij met elkaar sturen op resultaat. Een ruimdenkende organisatie met een professioneel, uitdagende en toch informele werkomgeving. Met collega’s die je verder helpen in je persoonlijke ontwikkeling. De salarisrange is tussen de € 2.200,- en € 2.500,- per maand (o.b.v. 40 uur), afhankelijk van je ervaring en exclusief 8% vakantiegeld. Daarnaast krijg je een laptop van de zaak. 


Interesse?
We zien je reactie graag tegemoet! Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met onze collega Joyce Emont via jemont@appalti.nl. Ook als student kan je reageren op deze vacature!

“Het meest waardevolle bij Appalti vind ik dat wij met elkaar, als team, echt waarde toevoegen en impact creëren bij onze opdrachtgevers. Het is al mooi om de reactie te zien van de opdrachtgever als we hen meenemen in ons verhaal, nog mooier is het om te zien wanneer we dit in de praktijk met elkaar uitvoeren en de eerste resultaten direct zichtbaar worden.”  Niels Hofs | Consultant