Login offertetool Login IKP-tool
Appalti BV: Plesmanstraat 2, 3833 LA Leusden 085-489 88 00 info@appalti.nl

Totaaloplossing

De Appalti Methode®

De Appalti Methode®

 

Dé strategie voor een slimme, herkenbare en uniforme werkwijze waarmee u gegarandeerd uw commerciële doelstellingen behaald.

ZO PAKKEN WE HET AAN

De Appalti Methode
De methodiek is ontwikkeld vanuit onze jarenlange ervaring met het realiseren van commerciële doelstellingen bij onze opdrachtgevers. De strategie is een schaalbare werkwijze, die uitgaat van uw huidige situatie. Door goed afgestemde samenwerkingen tussen Mensen, Processen, Content en Tooling wordt de stap gezet van reactief naar proactief sales management. Het resultaat: hogere conversie en marge verbetering. 

Een snelweg naar succes
In vier fases (Propositie, Bewust Kiezen, Bewerken en Converteren) doorlopen we 20 deelonderwerpen, waardoor volledig grip op de sales-doelstellingen is gegarandeerd. Onderscheidend in de methode is dat Marketing en Sales volledig zijn geïntegreerd.

Gegarandeerd succes
Wij geloven dat als je de Appalti Methode op elk onderdeel gebruikt, je zodanig succesvol wordt dat je concurrentie het nakijken heeft. Daarom geven wij een resultaat garantie op de investering af. 

® De methode (methode en formats) is geregistreerd bij het Benelux-Bureau voor Intellectueel Eigendom (nummer 134000/ kenmerk T05583)