Login offertetool Login IKP-tool
Appalti BV: Plesmanstraat 2, 3833 LA Leusden 085-489 88 00 info@appalti.nl

De ideale offerte

Maak online uw winnende offerte!

Blijvend ontwikkelen en beter worden. Dit geldt zeker ook voor de offerte en het offerteproces. Het gebruiken en toepassen van opgedane kennis en ervaring leidt tot nog meer toegevoegde waarde en dus meer omzet en marge. Tijdens onze samenwerking investeren wij hier graag in. Dit noemen we de Unieke Appalti Methode. Zo ontwikkelen wij doorlopend en sturen bij waar nodig. Allemaal met als doel om het allerbeste resultaat te behalen. Hieronder vindt u de uitwerking. 

Door het optimaliseren van de offerte en het gebruik van de Offertetool behalen onze klanten gemiddeld de onderstaande resultaten:

43
sneller offertes schrijven
1,5 punt hogere beoordeling
24
hogere score (meer opdrachten)

De Perfecte offerte

Ontwikkelen van een nieuwe basis offerte
Komen tot 1 nieuwe standaard basis offerte aan de hand van een projectteam. Waarin het uw organisatie inhoudelijk kennis inbrengt en Appalti zorgt voor projectmanagement, vormgeving, opbouw en tekstuele uitwerking. 

Continue offerte- en marktanalyse
Appalti volgt de ontwikkelingen en trends die spelen in de markt waarin uw organisatie zich begeeft. Deze informatie nemen wij mee in onze adviezen, uitwerkingen en werkwijze gedurende de samenwerking.

Win/Lost gesprekken
Analysegesprekken met opdrachtgevers als input om de offerte. Het offerteproces en de resultaten verder te verbeteren. 

Halfjaarlijkse offerte update
Een offerte is dynamisch. Wij verwerken actuele informatie en feedback na 6 maanden in een geüpdatet offerteversie. 

SIMPEL KWALITEITSOFFERTES MAKEN!

Beheer door de online Offertetooling
De (online) Offertetool is gebouwd vanuit het oogpunt van salesmensen, met als doel om het samenstellen van uw kwaliteitsofferte te versimpelen. Niet enkel als prijsopgave, maar vooral om met content en uitstraling op maat offertes te genereren die het verschil maken. Dat maakt de Offertetool anders dan elke andere op de markt beschikbare applicatie.

De Offertetool ondervangt alle relevante (commercieel, administratief en juridisch) werkprocessen. Na de technische- en functionele inrichting en de trainingen, is een nieuwe offerte in een handomdraai gemaakt. Vanaf elke locatie (met internet) klikken gebruikers eenvoudig de offerte onderdelen bij elkaar. Het resultaat is een verzorgde, complete en heldere offerte die naadloos aansluit bij de vraag van de opdrachtgever.

Snelheid

 • Met enkele simpele processtappen maakt een gebruiker een offerte
 • Online accorderen
 • Zelfstandig en eenvoudig beheer

Kwaliteit

 • Content bibliotheek met overzicht van teksten
 • Visueel aantrekkelijk: Automatische lay-out en opmaak
 • Op maat maken van kaders

Borging

 • Centraal beheer
 • Uitgebreide managementinformatie
 • Altijd behoud van juiste huisstijl en lay-out

En meer

 • Whitelabel: tool in eigen uitstraling
 • Meertalig (Nederlands, Engels, Frans en Duits)
 • API koppelingsmogelijkheden 

Appalti presenteert de online Offertetool. Met deze applicatie kunt u simpel en snel kwaliteitsoffertes maken. Wacht niet langer en bekijk de onderstaande video. 

Uw online offerte maken?


JOHAN BOLT, 
EIGENAAR EN OPRICHTER BIKKELHART

"Het maken van offertes gebeurt bij ons heel zorgvuldig. Het is een belangrijk moment in de relatie met onze klanten. Daar mag niets fout gaan. Klanten verwachten ook dat onze offertes er goed en verzorgd uitzien. Het is een eerste bewijs van wat wij onze klanten beloven"

STEVEN GUDDE,
MANAGER MARKETING EN INNOVATIE, OLYMPIA UITZENDBUREAU

"Snel en goed gaan niet vaak samen. Door gebruik te maken van de Offertetool van Appalti kan dit wel. Niet alleen helpt deze tool onze franchise ondernemers om snel een offerte te maken. Door de mogelijkheid van centrale regie en borging is ook de kwaliteit van de inhoud te allen tijde gewaarborgd. Snel en goed kan dus wel samen!"

Relevante artikelen

Blogs

1) Tooling alleen zorgt niet voor verandering
Met een offertetool alleen, hoe vernuftig en geavanceerd ook, kom je er niet. Het is een handig hulpmiddel waarmee je in een handomdraai standaard offertes met een strakke lay-out genereert, maar dat garandeert nog geen hogere conversie. Want ook met een offertetool maak je pas winnende offertes als de kwaliteit van je héle salesproces op orde is. Lees verder