Login offertetool
Appalti BV: Plesmanstraat 2, 3833 LA Leusden 085-489 88 00 info@appalti.nl

Marktbewerking

Het gouden jaar

Gouden Jaar Salesproces

Nieuwe opdrachtgevers voor u winnen gaat niet over één nacht ijs. Zeker niet in markten waar meerjarige overeenkomsten gangbaar zijn en de concurrentie groot is. Er gaan vaak 9 tot 15 maanden overheen om van eerste contact tot contract te komen. Met het Gouden Jaar Salesproces van Appalti benut u die tijd voor de perfecte voorbewerking van uw prospects. Zodat ze eigenlijk al voor u gekozen hebben nog vóórdat u een offerte uitbrengt of presentatieronde ingaat. 

95
van de organisaties heeft geen vast salesproces
78
van de gevallen is de aanpak van de accountmanager onduidelijk
44
van de inkopers weet vooraf wie ze willen contracteren

Procesinrichting: een snelweg recht op uw doel af
Het Gouden Jaar Salesproces richt zich op uw ideale potentiële opdrachtgevers die uw aandacht verdienen. Het startschot voor het Gouden Jaar Salesproces klinkt ongeveer een jaar voordat uw prospect op de markt komt. In dat jaar slaat u in zes uitgebalanceerde stappen uw slag. Niet als eenmansactie, maar met een heel projectteam dat op meerdere niveaus minutieus opereert. Appalti richt dit proces op maat voor u in en levert vanzelfsprekend bijbehorende documenten en canvassen. Met een tweedaagse training zorgen wij dat uw (sales)medewerkers in de nabije toekomst het proces zelfstandig regisseren.

Begeleiding bij Gouden Sales Projecten
U heeft de mogelijkheid om Appalti tevens in te zetten bij enkele projecten die u een Gouden Salesproces bewerking wilt geven. Wij trekken dan met uw team op in het proces als vraagbaak en coach, of desgewenst als procesbegeleider. We helpen u uw potentiële klant in de volle breedte te doorgronden. En strakke waarde proposities te formuleren die naadloos aansluiten bij de vraagstellingen van uw prospect – onderbouwd met bijvoorbeeld testimonials en businesscases. Zo maakt u maximale kans om uw inspanningen te verzilveren.

Wilt u ook werken volgens een vastomlijnde salesaanpak?


KEES VAN DEN HEUVEL,
GGN MASTERING CREDIT

"Appalti heeft ons geadviseerd om de tenderaanpak van GGN nog meer structuur te geven. Je kunt alleen met de beste aanbieding komen door tijdig met de voorbereiding te beginnen. We noemen dit de Gouden Jaar-aanpak. Appalti heeft ons, onder meer met een meewerkend MT-lid, een stap verder gebracht via training, coaching en inhoudelijke begeleiding"

ROB VAN DER VEER,
TOSHIBA TEC NETHERLANDS

"Appalti heeft ons geholpen structuur te brengen in onze commerciële trajecten in de breedste zin des woords. Door de werkwijze van Appalti te adopteren brengen wij op voorhand opdrachtgevers in kaart waar we graag mee samen willen werken. En dankzij een vaste, gestructureerde aanpak in het laatste jaar van hun aflopende contract, zijn wij in staat om onze winkansen aanzienlijk te vergroten en nog betere partnerships aan te gaan"