Login offertetool Login IKP-tool
Appalti BV: Plesmanstraat 2, 3833 LA Leusden 085-489 88 00 info@appalti.nl

Appalti academie

Opleiden & begeleiden van uw medewerkers

De kracht van opleiden

Appalti gelooft in de kracht van opleiden door een combinatie van diverse leer- en praktijkvormen. Daarom hebben wij onze eigen Appalti Blended Learning methode ontwikkeld: een uitgebalanceerde mix van offline en online leren. Gericht op de ontwikkeling van uw medewerkers op het gebied van sales.

631 mensen in de academie gehad
70
geeft aan in de praktijk zijn werkwijze te hebben veranderd
8,7 gemiddelde beoordeling over de opleiding

Maatwerk trainingsprogramma

Onze trainingsprogramma’s zijn altijd maatwerk. We stellen ze in samenspraak met u op, op basis van uw wensen en behoeften. We kijken naar mogelijke themabijeenkomsten en werkopdrachten en ontwikkelen zo een leertraject dat naadloos aansluit op uw organisatie en doelstellingen.

Intake
De trainingsprogramma’s van Appalti zijn altijd in company, en ideaal voor groepen van 6 tot 8 deelnemers. Elke deelnemer krijgt een uitgebreide persoonlijke intake, waarin we bespreken wat hij of zij wil opsteken. Zo kunnen we het programma ook op die individuele wensen afstemmen.

E-learning
Aan de hand van uiteenlopende werkvormen, digitale opdrachten, tussen- en eindtoetsen en verhelderende audio- en videofragmenten werken deelnemers aan hun vaardigheden en talenten. Waar en wanneer het hún uitkomt. Alle theorieën die relevant zijn voor hen, komen langs.

 

Powersessies
Voor deelnemers die een e-learning-module afgerond hebben, bieden we speciale powersessies. Hierin gaan uw medewerkers direct aan de slag met verdiepingsopdrachten. Op basis hiervan formuleren wij persoonlijke verbeterpunten die in het vervolgtraject extra aandacht krijgen.

Intervisie
In het trainingsprogramma is ook ruimte voor intervisie. In deze sessies nemen deelnemers, onder deskundige begeleiding, casussen met elkaar door uit hun dagelijkse praktijk. Om zo gezamenlijk de beste aanpak te bepalen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

 

Praktijkcoaching
Onderdeel van het trainingsprogramma kan ook een-op-een praktijkcoaching zijn. Voor deelnemers die de benodigde kennis in huis hebben, maar voelen dat ze daar in de praktijk nog meer uit kunnen halen.

Examen/eindopdracht
Aan het eind van het traject sluiten de deelnemers af met een eindopdracht. De eindopdracht is een combinatie tussen het geleerde en de praktijk waarmee men bezig is. En tevens de start om zich na de opleiding verder door te ontwikkelen. 

12 Modules

 • Presenteren
 • Elevator Pitch
 • Verkoopgesprek
 • Inventarisatiegesprek
 • Consultative Selling
 • Onderhandelen
 • Marktbewerking structureren
 • Onderscheidend vermogen
 • (Non)verbaal communiceren
 • Commercieel schrijven
 • Best value procurement
 • Accountmanagement

Ook uw medewerkers de volgende stap laten maken?


MONIQUE BRITSTRA, 
OUD HR MANAGER, TIMING

"Appalti heeft zich in mijn zoektocht naar een ontwikkelprogramma voor onze salesmedewerkers echt als partner opgesteld. De experts maken door hun professionele …"

Lees de testimonial

SJUUL VAN DER LEEUW
ALGEMEEN DIRECTEUR, E-VILLAGE

"We hebben Appalti ingezet voor commerciële trainingen. Het ging bij e-Village om diverse disciplines en daar paste de persoonlijke aanpak in combinatie met blended learning perfect bij. Vooral de e-learningmodule heeft er voor gezorgd dat de sales continu on-track zijn."