Login offertetool Login IKP-tool
Appalti BV: Plesmanstraat 2, 3833 LA Leusden 085-489 88 00 info@appalti.nl

bidmanagement

Gegarandeerd opdrachten scoren via tenders en aanbestedingen

Meer rendement uit tenders en aanbestedingen halen? Appalti ondersteunt u bij al uw aanbestedingsvraagstukken. Als sparringpartner, en vooral als verlengstuk voor uw organisatie. Wij nemen desgewenst de regie van u over, geven strategisch, tactisch en praktisch advies en (her)schrijven aanbestedingsteksten voor u. 

217 aanbestedingen gewonnen
90
van onze relaties heeft een ROI boven de 3 (op omzet)
23
gemiddelde kwaliteitsbeoordeling omhoog

Een samenwerking die bij u past

Verschillende diensten
De eisen bij aanbestedingen zijn hoog, de doorlooptijd is vaak kort en uw medewerkers doen het meestal naast hun overige werkzaamheden. Wij helpen u uw aanbod binnen de gestelde termijn en maximale lengte zo te formuleren, dat uw inschrijving hoge ogen gooit. Daarbij bieden we verschillende diensten.

Onderzoek naar verbeterpotentieel
Hoe gaat uw organisatie om met aanbestedingsprocessen? Hoe zijn ze ingeregeld? Wie doet wat en wanneer? De ervaring leert dat op dit vlak in de meeste bedrijven die regelmatig inschrijven op aanbestedingen, nog veel winst te halen is. Wij voeren onderzoek en analyses uit om die winstkansen snel en helder boven tafel te halen.

Optimalisatieslagen
Is het verbeterpotentieel in beeld, dan helpen we u gericht om dat te verzilveren. We adviseren bijvoorbeeld over hoe u uw bidproces effici├źnt kunt inrichten en kunt structureren.

Vanaf het moment dat de lead in zicht komt tot en met het opstellen en indienen van uw aanbieding en uw presentatie bij de klant. Zo nemen we uw veel werk uit handen en vergroten we uw winstkansen.

Projectondersteuning/interim capaciteit
Wilt u ten koste van alles een project winnen? Of onvoldoende specifieke capaciteit in huis? Appalti biedt precies de projectondersteuning die u nodig heeft: of deze nu in de vorm van een consultant, bidmanager, tekstschrijver, vormgever of combinatie daarvan is. Voor langere periodes leveren we interim capaciteit op detacheringsbasis.

Resultaatgarantie
Uniek in onze aanpak is dat we resultaatgarantie aangaan met onze klanten bij duurzame samenwerking. Hoe vaker we samenwerken, hoe beter we elkaar leren kennen. En dat heeft altijd een positief effect op het resultaat. Wij gaan dan ook voor langdurige samenwerkingen gebaseerd op onderling vertrouwen.

Bij vaste opdrachtgevers behalen we in meer dan 90% een positieve ROI van minimaal 200%.

Bewezen methodiek APMP
Bij onze aanpak maken we gebruik van een bewezen methodiek die ruimschoots voldoet aan de scherpe normen van APMP, de Association of Proposal Management Professionals. Deze beroepsvereniging, waar wij voor zijn gecertificeerd, biedt een wereldwijd erkend certificeringsprogramma voor aanbestedingsprofessionals.

Training tijdens het proces
Onze begeleiding bij aanbestedingsprocessen is handig en zinvol, maar uw succes neemt nog verder toe als u ook de kennis en kunde die daarvoor nodig is, in eigen huis heeft. Onze ondersteuning gaat dan ook altijd gepaard met het opleiden van uw medewerkers tot doorgewinterde aanbestedingstijgers. Via de Appalti Academie.

Ook beter scoren met uw tenders / aanbestedingen?


DENNIS ENDER
MANPOWER GROUP

"In de afgelopen jaren heb ik tijdens diverse complexe tenders gebruik gemaakt van de dienstverlening van Appalti. Wat mij positief opvalt in de samenwerking zijn flexibiliteit, volledige betrokkenheid en een creatieve benadering. De samenwerking heeft geresulteerd in een aantal nieuwe strategische klanten."

RONNIE TE VELUWE
REMONDIS

"Wij hebben Appalti bij diverse tenders ingezet. Als "buitenstaander" zijn zij perfect in staat om ons de juiste kritische vragen te stellen in relatie tot de klantvraag. Deze aanpak heeft erin geresulteerd dat we voor diverse opdrachtgevers tot het winnende bid zijn gekomen op basis van kwaliteit."

Relevante artikelen

Blogs

1) Tijd voor flexibilisering van bidmanagement
Het internet staat bol van de vacatures voor bidmanagers. Allemaal van organisaties die op zoek zijn naar het schaap met de vijf poten: een alleskunner die niet alleen de marktkansen signaleert, oppakt en aanbestedingstrajecten in goede banen leidt, maar ook creatief en strategisch meedenkt over het aanbod van de organisatie. Lees meer

Video's

Bekijk de video over het Appalti bidproces.