Persbericht: Michael Ammerlaan toegetreden als Managing Partner

Geplaats op: 2017-03-01 in: Nieuws

Michael Ammerlaan (45) is per 1 maart toegetreden als Managing Partner van dienstverlener Appalti. Bij Appalti wordt hij verantwoordelijk voor de verdere professionalisering, groei en uitbouw van de dienstverlening. Hij wordt tevens voorzitter van het directieteam en heeft de intentie om op korte termijn toe te treden als aandeelhouder.

Ammerlaan brengt uitgebreide commerciële expertise en managementervaring met zich mee naar Appalti. Hij opereerde de laatste dertien jaar op senior management niveau bij uitzendorganisatie USG People, meest recentelijk in de rollen van CVP Strategy en VP Sales & Business Development. Daarvoor vervulde hij diverse (commerciële) managementposities bij P&O Ferries, TNT en KPMG Consulting.

Michael Ammerlaan over zijn nieuwe stap: “Appalti ondersteunt als resultaatgerichte dienstverlener in zeer dynamische en uitdagende marktomstandigheden van haar klanten, waarin ondernemerschap en een excellente sales aanpak hand in hand moeten gaan. Ik heb enorm veel zin hier vorm aan te gaan geven en zodoende gezamenlijk met de partners en het team het succes van Appalti in de markt verder te laten groeien.”

Michiel de Kruijf, oprichter en partner van Appalti, is verheugd over de toetreding van Ammerlaan: “Appalti wil haar slagkracht verder versterken en de aankomende jaren schaalbaar en duurzaam groeien. Met het aantrekken van Michael hebben we een zeer ervaren collega aan boord gebracht om dit te bereiken. Michael Ammerlaan gaat met zijn commerciële kennis, netwerk en leiderschap een belangrijke rol spelen bij het verder vormgeven van de ambities van Appalti.”


Over Appalti

Appalti ondersteunt organisaties in het business-to-business segment bij het behouden van bestaande klanten en het acquireren van nieuwe klanten, verbetering van omzet en het vergroten van marges door het optimaliseren van verkoopprocessen met een speciale focus op offertes, tenders en aanbestedingen. Appalti is sinds 2009 het commercieel expertisebureau op deze onderwerpen. Met haar bewezen Appalti-methode creëert zij onderscheidend vermogen door een mix van haar professionals, een unieke ‘blended learning’ aanpak en haar digitale offerteplatform. Appalti garandeert opdrachtgevers meetbare resultaten op het gebied van het sneller uitbrengen en het scoren van offertes met een gemiddeld betere beoordeling tegen betere marges. Appalti is sinds 2009 betrokken geweest bij ruim 30.000 offertes, tenders en aanbestedingen van opdrachtgevers die voornamelijk werkzaam zijn in de branches Automotive, Financials, Printing, Telecom en Flex.