Plezier

Plezier

De werknemers van Appalti werken met veel passie en plezier om uw vraagstukken op te lossen en u te helpen. Door dit plezier nemen de werknemers van Appalti vaak een stap extra om u te helpen.

Resultaatgericht

Resultaatgericht

De meeste bedrijven nemen genoegen met resultaten die aan de verwachtingen voldoen, maar Appalti gaat een stap verder. Wij zijn pas tevreden als uw verwachtingen worden overtroffen. Door transparantie en meetbaarheid kunnen wij uw bedrijf beter maken en uw verwachtingen overtreffen.

Ondernemend

Ondernemend

Ondernemen is net dat stapje extra zetten en het lef hebben om zaken anders op te pakken als de situatie daarom vraagt. Dit vereist creativiteit, waar Appalti over beschikt. Hiermee kunnen wij onze klanten maximaal helpen.

Open

Open

Transparantie staat voorop bij Appalti. Open en eerlijkheid worden als heilig beschouwd bij ons. Wij zijn altijd eerlijk tegenover onze klanten als het om advies gaat, ook al is dit niet altijd het advies wat klanten willen horen. Maar Appalti is niet alleen eerlijk als het over advies gaat, maar ook in de cijfers, zelfs als deze een keer tegenvallen.

Innovatief

Innovatief

In plaats van in kaders denken, houdt Appalti ervan om buiten de lijnen te denken. Hiermee komen vaak nieuwe inzichten naar boven die weer zorgen voor betere resultaten.

Afspraak is afspraak

Afspraak is afspraak

Appalti staat voor gelijk zakendoen. We komen alle gemaakte afspraken na, waardoor we met u aan langetermijnrelaties kunnen werken. Voor ons woord staan is belangrijk binnen Appalti. We zijn integer, oprecht en betrouwbaar.

De mensen achter appalti

Voor de ontwikkeling van onze geweldige producten en dienstverlening hebben we geweldige mensen nodig bij Appalti. Hieronder kunt u ontdekken hoe het team van Appalti eruit ziet. Ook kunt u zien hoe het is om bij Appalti te werken, waar we werken en wie er achter het stuur van de bedrijfsstrategie zit.

Appalti tot nu toe

We creëren sinds 2009 bij onze klanten een duidelijke filosofie, nieuwe orde, een manier van werken die maximale waarde creëert voor onze klanten en andere stakeholders. Ingericht op de meest effectieve en efficiënte manier. Een korte terugblik:

2009 Appalti wordt door Robin en Michiel opgericht op 10 augustus. We kiezen voor een naam die begint met een A, zodat we altijd bovenaan staan. En Italiaans klinkt goed! We werken vanuit huis tot het niet meer kan.

2010 We betrekken ons eerste kantoor op de Fokkerstraat in Leusden en nemen onze eerste medewerkers aan.

2011 Er is een aanwinst aan nieuwe klanten. Grote aanbestedingen worden voor onze klanten gewonnen en we bouwen aan een geweldig klantenbestand met aansprekende namen. We signaleren een kans op het gebied van standaard offertes. We besluiten een offertetool te bouwen.

2013 Onze offertetool is live! Na bijna 2 jaar hard werken lanceren we onze offertetool in het bijzijn van klanten en familie. In hetzelfde jaar implementeren we onze launching customer!

 

 

2014 Ondanks een recessie zet onze groei door! Een omzetgroei van 300% wordt gerealiseerd. Team Appalti telt inmiddels 8 medewerkers. Er wordt volop door geïnvesteerd in nieuwe middelen, in mensen, processen en in verdere groei van Appalti.

2015 We introduceren als eerste organisatie Blended-Learning bij onze opdrachtgevers. Het Proof Of Concept hierop wordt gehaald bij een top 10 uitzendbureau in Nederland. We leggen een zenderdatabase aan, zodat onze klanten excellent de kansen kunnen voorbewerken. Onze hitrate bij aanbestedingen neemt toe met maar liefst 20%! Uniek in onze aanpak is dat we resultaatgarantie aan gaan met onze klanten bij duurzame samenwerkingen. We overtreffen de resultaten voor onze klanten in 2015! Inmiddels bestaat Team Appalti uit 12 medewerkers.

2016 Onze offertetool heeft inmiddels 2500 gebruikers. Jeroen Beekhof treedt als Technisch directeur toe tot het MT van Appalti. In de applicatie worden geweldige nieuwe functionaliteiten ontwikkeld en gelanceerd. We hebben een eerste livegang buiten Nederland! We werken exclusief voor een aantal klanten op het gebied van aanbestedingen. Onze groei zet ondertussen door en Appalti slaat een flinke interne professionalisatieslag.